elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 10.000 alumnes han passat pel Teatre del Raval en la campanya escolar del curs

Més de 10.000 alumnes han passat pel Teatre del Raval en la campanya escolar del curs
  • El Raval ofereix descomptes a les escoles que reserven la visita anticipada per al proper curs

MÉS FOTOS
Més de 10.000 alumnes han passat pel Teatre del Raval en la campanya escolar del curs - (foto 2)
Més de 10.000 alumnes han passat pel Teatre del Raval en la campanya escolar del curs - (foto 3)

El Teatre del Raval de Gandia tanca la temporada escolar amb la visita de 10.052 alumnes que han passat per la sala al llarg del present curs escolar. La campanya escolar d’enguany ha estat conformada per un total de 15 espectacles escènics, de música i sessions de cinema en valencià i anglés, que s’han desenvolupat des d’octubre fins a maig.

Un total de 79 centres educatius provinents de 47 pobles de 6 comarques dels voltants de la Safor, han participat en esta campanya, la cinquena des que aquest espai escènic es va reobrir al públic en 2014 a mans de LaCasaCalba. La campanya escolar és l’eix vertebrador del Teatre del Raval que s’erigeix com un espai multidisciplinar, obert, contemporani i integrador.

A banda dels espectacles de sala, la campanya escolar ha oferit també activitats complementàries com tallers de personatges i d'instruments reciclats, la visita guiada als refugis antiaeris de la ciutat i una gimcana a la vora del Riu Serpis. 1.073 alumnes han participat en aquestes activitats per complementar la seua assistència als espectacles de sala.

Obert el període de reserva per al proper curs

Abans de començar el descans estiuenc, el Teatre del Raval ha anunciat les obres que conformen el primer trimestre del proper curs, amb ofertes en els preus per als centres que reserven la seua assistència abans de l’inici de curs.

Els centres interessats poden consultar tota informació en la pàgina web www.teatreravalgandia.org o posar-se en contacte amb les oficines del teatre obertes de dilluns a divendres, de 9.30h a 14.30h.

Pujar