elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Educació organitza Edusiona't, una jornada de participació i intercanvi per a la comunitat educativa

Educació organitza Edusiona't, una jornada de participació i intercanvi per a la comunitat educativa
  MÁS FOTOS
  Educació organitza Edusiona't, una jornada de participació i intercanvi per a la comunitat educativa - (foto 2)

  La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, mitjançant la direcció general de Política Educativa, organitza Edusiona't, una trobada de participació i intercanvi per a la comunitat educativa. El director general de Política Educativa, Jaume Fullana, ha explicat que "Edusiona't prové de la unió de dues paraules: la paraula educació i d'altra banda la paraula il·lusió. I del que es tracta, amb açò, és manifestar la passió per l'educació i recuperar la d'aquells que l'havien perduda".

  Un total de 1.704 persones ja s'han inscrit a Edusiona't quan encara queden 10 dies perquè finalitze el termini de sol·licitud de participació. A hores d'ara les places estan cobertes però les famílies, alumnes, docents i associacions interessades encara poden inscriure's-hi a la llista d'espera d'Edusiona't, que se celebrarà el dissabte 30 de gener al les Arts de València.

  Aquesta jornada consta de tres conferències i de les actuacions musicals de dos grups escolars. Jaume Fullana, ha declarat que "la jornada no tindria sentit de manera aïllada sense una gruix d'activitats que ja s'han fet durant aquests mesos".

  S'ha volgut comptar amb un referent educatiu com César Bona, un expert en arts com Hilari Garcia i una experta en participació com Mar Romera. Amb aquests conferenciants tota la comunitat educativa podrà aprendre i aplicar els coneixements a la vida quotidiana bé siga la docència, l'educació domèstica, l'estudi o l'associacionisme educatiu. A més, les associacions educatives que ho sol·liciten tindran una paradeta on, a l'entrada i l'eixida de les conferències, podran mostrar la tasca educativa que realitzen.

  La finalitat, doncs, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport és conéixer les demandes de la comunitat educativa i afavorir l'intercanvi d'experiències d'èxit per tal de millorar el sistema educatiu dels valencians i valencianes.

  Espai web d'Edusiona't: http://mestreacasa.gva.es/web/edusionat/presentacio

  Subir