8 de agosto de 2020 8/8/20

Xarrada de Jairo Restrepo sobre agricultura orgànica a la Casa de Cultura

Xarrada de Jairo Restrepo sobre agricultura orgànica a la Casa de Cultura - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Xarrada de Jairo Restrepo sobre agricultura orgànica a la Casa de Cultura - (foto 2)

  L’enginyer agrònom especialitzat en agricultura orgànica Jairo Restrepo impartirà una xarrada-projecció titulada La salut i fertilitat del sòl. Proposta de dignitat per als pobles, el dimecres 25 de novembre, a les 19.30 hores, en la Casa de Cultura de Dénia. L’activitat està organitzada per la Regidoria d’Agricultura i Pesca de l’Ajuntament de Dénia amb la col·laboració de l’associació Col·lectiu Bosque Madre.

  Restrepo ha treballat les últimes dècades com a fundador, capacitador i assessor permanent de diferents organitzacions no governamentals, fundacions, programes i cooperacions internacionals en què ha dictat més de set-cents cursos sobre agricultura orgànica, protecció ambiental, reciclatge i desenvolupament rural sostenible.

  La xerrada que oferirà a Dénia abordarà la manera de treballar a favor de la natura, millorant les produccions i qualitats dels cultius, regenerant el sòl en lloc d’empobrir-lo, contaminar-lo i esgotar-lo com fa l’agricultura extensiva o agroindustrial.

  Molt més enllà d’una simple capacitació en agricultura ecològica, la perspectiva última de la proposta de Restrepo és recuperar autonomia sobre el territori de persones i comunitats, regenerant les nostres economies en connexió respectuosa amb la natura.

   

   

  Subir