27 de febrero de 2021 27/2/21

XVI Campanya: “si et passes t’ho perds”, “històries del botelló” i amb "la coca no et ratlles”

    La Regidoria de Benestar Social, encapçalada per Cristina Morera, per mitjà del Servei de Prevenció de les Addiccions, UPCCA de l’Ajuntament de Dénia, i en coordinació amb la ONG Controla Club, ha programat per a hui 14 d'agost la campanya de sensibilització i conscienciació “Si et passes t'ho perds”, “Amb la coca, no et ratlles” i “Històries del botelló”. Aquesta serà la sexta campanya de prevenció del consum d'alcohol i d’altres drogues que es realitza a Dénia aquest estiu.

    Una vegada més, i per setzè any consecutiu, mantenim l'aposta ferma i decidida per la prevenció del consum i dels riscos associats al consum de drogues. Aquesta tasca forma part d'un conjunt de programes, activitats i campanyes que es realitzen des del servei de l’UPCCA de Dénia, per a evitar l'abús de drogues i afavorir una cultura saludable i afavoridora del benestar de la societat deniera, en aquest cas, en els seus espais d'oci i diversió.

    La realització d'aquestes campanyes està més que justificada, doncs es pretén previndre el consum abusiu d'alcohol i d’altres drogues, tant en la població jove com en la població adulta. Per tant, cal continuar sent constants i perseverants, especialment en els espais d'oci nocturn i de concurrència juvenil.

    Subir