7 de marzo de 2021 7/3/21

El Consell de la Joventut presenta les seues propostes per a la Llei Valenciana de Joventut

    El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana celebra aquest cap de setmana, al centre joventut d’Algirós de València, la seua XLII Assemblea General Ordinària en la qual, a més de la renovació de la seua comissió permanent, presentarà un document amb les seues propostes en matèria de participació i associacionisme per a l’avantprojecte de Llei de Joventut que està preparant l’Institut Valencià de la Joventut.

    Després d’uns mesos de treball conjunt de les entitats, el CJCV sotmetrà a votació de la seua assemblea l’aprovació del primer dels dos documents de propostes que el Consell de la Joventut presentarà a l’IVAJ per a l’elaboració de la nova Llei.

    L’actual President, David Latorre, valora molt positivament el treball desenvolupat al voltant de l’avantprojecte de Llei i ha remarcat el fet que “amb aquest document de propostes fem una clara aposta per l’associacionisme juvenil i la participació com a eixos fonamentals del desenvolupament social. Esperem que les nostres propostes siguen recollides per l’administració i integrades en l’avantprojecte de la Llei”.

    En la XLII Assemblea del CJCV, a més, s’escollirà la nova comissió permanent que coordinarà el treball del Consell durant els pròxims dos anys, així com als auditors interns i als membres del Consell Rector de l’IVAJ, màxim òrgan de decisió en polítiques de Joventut en la Comunitat Valenciana.

    Subir