22 de septiembre de 2020 22/9/20
Entrevista a Francesc Colomer

Colomer: "El turisme de festivals és el millor màrketing per promocionar la Comunitat Valenciana"

Valencia - Francesc Colomer - Secretari Autonòmic de Turisme
Valencia - Francesc Colomer - Secretari Autonòmic de Turisme
  • Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, defén esta nova modalitat de viatjes com una inversió de futur a un territori com el valencià on el sector turístic viu una etapa molt positiva en termes numèrics.

MÁS FOTOS
Colomer: "El turisme de festivals és el millor màrketing per promocionar  la Comunitat Valenciana" - (foto 2)
Colomer: "El turisme de festivals és el millor màrketing per promocionar  la Comunitat Valenciana" - (foto 3)
Colomer: "El turisme de festivals és el millor màrketing per promocionar  la Comunitat Valenciana" - (foto 4)
Colomer: "El turisme de festivals és el millor màrketing per promocionar  la Comunitat Valenciana" - (foto 5)

“El turisme de festivals és una inversió de futur”. Un futur que ja està arrivant gràcies a les milers de persones que visiten la Comunitat Valenciana cada estiu per disfrutar d’esta nova oferta musical que augmenta any rere any. Així ho reconeix Frances Colomer, secretari autonòmic de Turisme, en una entrevista concedida elperiodic.com on assegura que els festivals són el millor màrketing perquè “cada jove que ens visita veu que som molt més que música i així tornarà en un futur”.

Colomer coneix la importància de promoure este tipus de turisme per experiència pròpia ja que, com alcalde de Benicàssim, va crear el FIB i implantà el Rototom, dos festivals punters a nivel nacional. Punters com també ho és el Arenal Sound amb la ubicació d’enguany encara en l’aire: “Volem que el festival es celebre en Burriana però ha d’haver simbiosi entre tots els implicats sense que es perguen els ponts de diàleg”, conclou Colomer sobre este conflicte.

“Hem de ser capaços de gestionar la diversitat turística que tenim”

Però més enllà de parlar de festivals, el director de la AVT ha fet balanç del primer any al cap de la Agència Valenciana de Turisme i ha definit els reptes que han de guiar l’estratègia de futur. I es que, el d’enguany serà un estiu “molt bo” en termes numèrics -es preveu que 120.000 turistes visiten les nostres terres durant estos mesos- degut a la cojuntura internacional però això no vol dir que l’objectiu s’haja cumplit: “Tenim cultura, gastronomia, costa, interior, esports, rutes; una oferta molt diversa que ens fa ser molt competitius i això és el que hem d’aprofitar”.

L’estrategia, segons Colomer, pasa per sentar les bases d’un model turístic diferent que conjure “lo millor del passat i del futur amb una base innovadora, diferenciadora i autèntica”. En definitiva, llançar un missatge clar a la resta del món: “Som un espai anfitrió, hospitalari i una conjura turística amb molt que oferir”.

Precissament enguany se celebra el vint aniversari de la Declaració de la Llotja de la Seda com a Patrimoni de la Humanitat. Un event que situa a València i a la Comunitat Valenciana dins d’un projecte internacional, tant a l’UNESCO com a l’ONU, “que mostra que la Ruta de la Seda no acabava a Venècia sinò a la Llotja de València”, assegura Colomer. La celebració donarà visibilitat mundial a este territori, un clar exemple de la potència de la Comunitat Valenciana, geogràficament xicoteta, però enorme en riquesa cultural.

 1 comentario
vecinoso
vecinoso
02/06/2016 08:06
si ya se ve en burriana

otros que siguen con los mismos errores no digo que los festivales esten mal pero segun cuales y donde en burriana nque es low cost que dejan poco dinero y el resto del año no vemos a nadie no se donde esta el beneficio, y no le digo como queda la playa despues que en 10 dias no la recuperan eso si es dar imagen y lo demas bromas, encajara en otros sitios pero en burriana conforme esta planteado no

Subir