elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La rehabilitació d'11 façanes generarà un volum de negoci de més de 95.000 euros

La rehabilitació d'11 façanes generarà un volum de negoci de més de 95.000 euros - (foto 1)
  • Més inversions al casc antic amb les diferents subvencions per a 11 noves actuacions

MÁS FOTOS
La rehabilitació d'11 façanes generarà un volum de negoci de més de 95.000 euros - (foto 2)
La rehabilitació d'11 façanes generarà un volum de negoci de més de 95.000 euros - (foto 3)

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria d’Hisenda, ha aprovat la proposta de la comissió d’Hisenda per a les subvencions per a rehabilitar 11 façanes del casc antic, i els barris de conservació Algars, Alcúdia, Fraga i Poble Nou de Sant Rafel.

El total de diners subvencionats per les onze façanes és de 30.000 euros dotats al pressupost del 2013. Cal destacar que el total de la inversió per a rehabilitació i millora de les façanes serà finalment de 95.000 euros (després que els veïns hagen aportat la seua part de la inversió corresponent), això generarà un alt volum de negoci i treball a Cocentaina.

El regidor d'Hisenda, Personal, Obres i Serveis Municipals Marcos Castelló destaca com “totes aquestes actuacions es poden realitzar gràcies a la solvència econòmica que viu l’Ajuntament de Cocentaina, fruit de la gestió de molts anys i que a més permet generar moviment econòmic al sector de la construcció, per altra banda és una clara mostra de l’interés que té aquest equip de govern per a millorar dia a dia el nostre casc antic”.

Al mateix temps, Castelló indica que “la rehabilitació del casc antic va en la línia que ha vingut desenvolupant l’equip de govern de Briet des de l’any 2007. Amb aquestes onze noves subvencions que l’Ajuntament ha atorgat ja són més de 70 façanes les que hem pogut subvencionar, ajudant així als nostres veïns i veïnes a rehabilitar les seues cases, a més a més de millorar el casc antic del nostre poble”.

En total es van presentar unes 15 sol·licituds, però finalment 4 varen ser descartades per no acomplir amb tots els requisits.

Subir