25 de febrero de 2021 25/2/21

La rehabilitació de cobertes genera un volum de negoci de més de 80.000 euros en l’any 2013

La rehabilitació de cobertes genera un volum de negoci de més de 80.000 euros en l’any 2013 - (foto 1)
  • Fins l'actualitat s'han aprovat un total de 8 rehabilitacions i s'estudia ampliar la partida

MÁS FOTOS
La rehabilitació de cobertes genera un volum de negoci de més de 80.000 euros en l’any 2013 - (foto 2)

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria d’Hisenda i l’àrea d’Urbanisme destinada al casc antic, ha aprovat un total de 8 subvencions més per a la rehabilitació i reparació de cobertes a distints indrets del centre històric del municipi.

La rehabilitació d'aquestes cobertes per part dels propietaris dels habitatges i amb l'ajuda de l'Ajuntament de Cocentaina generarà un volum de negoci de 81.064,17 euros en el sector de la construcció. D’aquest total, 34.229,49 euros seran subvencionats per l’Ajuntament amb diners procedents del Pla Municipal del Sòl (PMS).

A més, vistes les diferents sol·licituds i l’acollida que ha tingut aquesta convocatòria de subvencions, per part d’el Ajuntament s'està estudiant una ampliació d'aquesta partida del PMS per a poder fer front a més rehabilitacions.

Els habitatges beneficiats amb aquestes subvencions es troben als carrers Comte de Cocentaina, Plaça de Sant Isidre, carrer Santa Bàrbara, carrer Sant Agustí, carrer Dolors de la Verge, carrer Sants Metges, carrer La Creu i al Pla de la Font.

Recordem que l'exercici de 2012 va ser el primer que va incloure les subvencions per a la rehabilitació de les cobertes dins del seu pressupost. Per a Marcos Castelló, edil d'Hisenda, “aquestes ajudes venen a complementar la de les façanes, que es varen iniciar a l’any 2007. A més creiem que és necessari seguir amb aquesta línia d'ajudes en moments de dificultat com els actuals, dificultat per als veïns i també per al sector de la construcció. D'aquesta manera estenem la mà als nostres veïns aconseguint que els nostre centre històric estiga ben atés i en bones condicions”. A més, l'edil contestà avança que “s'estan estudiant les opcions per ampliar aquesta partida i subvencionar algunes cobertes que ara s'han quedat fora, i aquelles que és sol-liciten de nou”.

Subir