elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Rafa Briet rep a esportistes destacats contestans

Rafa Briet rep a esportistes destacats contestans
  • Cada vegada més esportistes contestans estan aconseguint més èxits

L’alcalde de Cocentaina, Rafa Briet i el regidor d’Esports Saül Botella van rebre a l’Ajuntament a diferents esportistes locals que estant tenint molt èxit i han aprofitat per realitzar les vacances al poble.

Podem destacar a Natxo Insa que després de fer el gol que li va donar la salvació al Celta ara juga al Antalyaspor de la Primera Divisió de Turquía.

També a Vicent Penadés campió autonòmic individual sènior amb el Club Pilota Cocentaina que va anar acompanyat pel president del club pilotari.

A més, Carlos Pascual Sempere, que acaba de córrer l’UTMB, i va acabar en la 122 posició de 2500 participants. L'Ultra-Trail du Mont-Blanc és una ultramarató de muntanya. Té lloc una vegada a l'any als Alps, travessant França, Itàlia i Suïssa. Amb una distància d'uns 166 km, i un desnivell acumulat d'uns 9.400 metres.

La jove Montse Brotons recentment ha fitxat per un club de bàsquet de Barcelona i va ser seleccionada per a jugar els jocs de la amistat durant el passat mes d’agost amb la Selecció Espanyola U-15 a Grècia, a on varen aconseguir el segon lloc. També cal destacar un altra jove esportista contestana, Yoli Cantó que ha fitxat pel Villena de Primera Divisió de futbol sala i a més aquest any ha estat campiona amb la selecció autonòmica.

A més cal destacar la gran projecció de Lucas Torró que després de jugar amb la selecció ja ha anat convocat per a jugar al Castilla en 2 Divisió, lloc a on difinitivament jugarà aquesta temporada. Mentre Rafa Valls és l’únic representant de la Comunitat Valenciana a la Volta Espanya i no podem oblidar també la bona temporada de David Belda al ciclisme.

El regidor d’Esports, Saül Botella ha explicat que “aquests esportistes són tot un referent i un exemple a seguir per als mes joves, i de segur que estem tots ben orgullosos d'ells, per que representen al nostre poble i per que estan de plena actualitat en els diferents esports que practiquen, és una mostra la varietat i riquesa que desprèn l'esport a Cocentaina. Sempre marcant-se com a objectiu, el foment i formació de la Base, i la renovació i adequació de les instal·lacions, per a que continuen eixint nous esportistes d'elit. Botella ha afegit que “l’esport contestà té molt bona salut, tenim esportistes que duen el nom del nostre poble allà per on van, des de l’Ajuntament continuem treballant per fomentar l’esport, especialment a l’etapa de formació, el que augura un bon futur en el món de l’esport”.

Subir