elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Mireia Estepa Olcina rep la diputada nacional, Patri Blanquer, i els autonòmics, David Cerdán y Rosa Mustafá

Mireia Estepa Olcina rep la diputada nacional, Patri Blanquer, i els autonòmics, David Cerdán y Rosa Mustafá
  MÁS FOTOS
  Mireia Estepa Olcina rep la diputada nacional, Patri Blanquer, i els autonòmics, David Cerdán y Rosa Mustafá - (foto 2)

  L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa Olcina, ha rebut la visita de tres diputats socialistes que s’han interessat per les necessitats més urgents de la localitat. La diputada nacional, Patri Blanquer, i els autonòmics Rosa Mustafá i David Cerdán, mantingueren diferents reunions amb entitats contestanes amb la intenció d’escoltar de primera mà les problemàtiques més urgents; especialment en matèria de Benestar i Salut.

  Mireia Estepa va organitzar reunions amb AFAMA (Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer), l’Associació de jubilats i l’Associació de comerciants i hostalers.

  Un dels temes que més preocupa els veïns és la no convocatòria –encara enguany- del conegut com ‘bono respir’ (permet les persones dependents sol•licitar estades d’un mes o de diferents caps de setmana en diversos centres residencials), tot i que sí es va manifestar la satisfacció perquè el govern autonòmic té al dia el pagament de les ajudes a la dependència.
  Pel que fa als comerciants i hostalers, es reuniren al Mercat municipal, on els diputats es van posar al servei dels empresaris per traslladar a les Corts Nacionals i valencianes les seues reivindicacions futures.

  L’alcaldessa es mostra molt satisfeta perquè “que els polítics tinguen un contacte directe amb la ciutadania i que es preocupen per conéixer les seues necessitats i dificultats és fonamental per a facilitar un govern adaptat a la realitat ciutadana”.

  Subir