20 de enero de 2021 20/1/21

Jordi Pla: “El Pla Estratègic Territorial de Cocentaina ha costat més de 225.000€ i està oblidat en un caixó”

Jordi Pla: “El Pla Estratègic Territorial de Cocentaina ha costat més de 225.000€ i està oblidat en un caixó” - (foto 1)

  El Col·lectiu-Compromís, a través del regidor Jordi Pla, ha fet pública la seua decepció per no posar-se en pràctica el Pla Estratègic Territorial de Cocentaina.

  Pla recalca que “el Pla Estratègic Territorial de Cocentaina ha costat més de 225.000 € i està oblidat en un caixó.” Per això, des de la formació aposten per començar a aplicar aquest document estratègic que arreplega propostes concretes de millora per a la qualitat de vida i el desenvolupament sostenible.                                                                                   

  Segons Pla, “el servei d’elaboració va costar 207.357’43 €, als quals cal sumar-li els 21.240 € del Pla de Participació Pública”

  En l’elaboració d’aquest treball van participar diferents sectors de la població: alumnes dels centres educatius i tot tipus d’associacions. A més a més, és van desenvolupar diferents tallers sobre polígons industrials, patrimoni cultural i espais naturals. Així com tallers amb persones majors, dependents, joves i dels diseminats del municipi. El Pla de Participació Pública va continuar amb enquestes ciutadanes.  I segons Pla, “gran part dels nombrosos suggeriments i valoracions aportades per la ciutadania van ser incorporades a la versió definitiva del Pla Estràtegic Territorial per part de l’equip redactor”.

  Finalment, Pla afirma que “deixar de banda l’Estratègia Territorial és una falta de respecte a les persones que van participar en la seua elaboració i en els tallers. La impressió que ens dóna és que l’equip de govern no creu en aquest document tan important per al futur de Cocentaina”.

  Subir