elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina rendeix homenatge als seus clubs i esportistes en la 13a Gala de l'Esport Contestà

  • Es repartiran un total de 6 guardons i altres tres mencions especials

L’Ajuntament de Cocentaina, mitjançant la Regidoria d'Esports, vol retre homenatge un any més a tots aquells esportistes locals (tant amateurs com professionals) i a tots els clubs que treballen per portar el nom del poble per tot arreu a través de les diferents disciplines esportives. Així, el pròxim 27 de desembre es celebrarà al Centre Cultural el Teular la 13a Gala de l'Esport Contestà.

Després de rebre les pertinents candidatures, i després d'un temps de deliberació, finalment s'han fet públics els guanyadors dels diferents guardons que es lliuraran en aquesta festa de l'esport local. En total són sis les categories oficials, i a més en aquesta ocasió es faran tres mencions especials.

de l'Esport. En aquest 2013 el bàsquet serà protagonista d'excepció d'aquesta festa, ja que rebrà dos dels sis guardons que es repartiran durant la nit. Concretament els de Millor Club Esportiu per a l'Iris Contestà i el de Millor Esportista Promesa per a la jugadora Montse Brotons, també vinculada a l'Iris encara que ara es trobe a Barcelona, dins la disciplina del Segle XXI.

En la categoria de Millor Escola Esportiva el premi aquest 2013 és per a l'Hoquei Club Cocentaina. Marcos Martínez Beneito serà reconegut com a Millor Col·laborador Esportiu. Per la seua banda l'Iris Contestà de Bàsquet rebrà el reconeixement com a Millor Club de l'Any, i la jugador de bàsquet Montse Brotons serà distingida com a Millor Esportista Promesa. Vicente Pla Espí s'emportarà el guardó com a Millor Esportista Veterà i per últim, però no menys important, el futbolista Lucas Torró serà nomenat a Millor Esportista de l'any 2013.

Però com dèiem a l'inici hi haurà tres mencions d'honor: una per a Malena Solbes Martínez, per la gran temporada i ser la primera patinadora de Cocentaina a classificar-se i disputar un campionat d'Espanya; a Carlos Pascual Sempere, per la gran temporada i participació a la prova Ultra-Trail del Mont Blanc; i una última menció als esportistes d'elit locals que estan al més alt de l'esport.

Saül Botella, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cocentaina, ha volgut felicitar a tots els esportistes i clubs guardonats dins d'aquesta 13a Gala de l'Esport Contestà. “És un goig com a regidor comprovar com any rere any el nivell dels nostres esportistes i clubs va pujant. A banda dels esportistes d'elit que tenim competint com ara Lucas Torró, Natxo Insa o Rafa Valls (entre d'altres) podem felicitar-se per la gran pedrera que estem fent, com és el cas de Montse Brotons”, ha apuntava Botella.

Subir