elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cocentaina presenta les Escoles Esportives Municipals amb la col•laboració de l'Elx CF de Primera Divisió

  • Aquest divendres a les 19 hores al Centre Cultural el Teular

Aquest divendres 20 de setembre la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cocentaina celebrarà l'acte de presentació de les Escoles Esportives Municipals 2013-2014. Aquest acte -com ja fa uns anys- es celebrarà a partir de les 19 hores de la vesprada al Centre Cultural el Teular, on tot el poble podrà assistir per conèixer de primera mà l'oferta esportiva pels més menuts de les nostres famílies.

Com és habitual, la presentació de les Escoles Esportives Municipals anirà acompanyada d'algunes activitats dirigides als xiquets i xiquetes que vulguen provar i gaudir de l'esport.

Però a més, i com a novetat en aquesta ocasió, es comptarà amb la col·laboració de l'Elx CF, equip recentment ascendit a la Primera Divisió del futbol espanyol.

L'equip il·licità estarà a Cocentaina en el marc d'una campanya de captació de socis per al club, anomenada 'El Tour de la Ilusión'. A més d'explicar i difondre els avantatges de ser soci de l'Elx, han organitzats una sèrie d'activitats que segur faran gaudir molt a tots els assistents. Segons Saül Botella, regidor d'Esports de Cocentaina, per tot l'equip de la regidoria “serà un honor comptar amb la gent de l'Elx CF en aquesta dia tan especial per nosaltres, perquè així contribuirem a engrandir aquesta festa de les Escoles Esportives Municipals. A més, des del club il·licità s'han mostrat molt sorpreses per les facilitats que els hem posat perquè estiguen ací, i això per a nosaltres és tot un honor i ens demostren que les coses s'estan fent bé”.

Al mateix temps, Botella ha insistit en destacar el motiu principal de les celebracions, que és la presentació de les Escoles Esportives Municipals. “Les Escoles Esportives són una activitat molt important per nosaltres, per seguir mostrant el nostre suport a l'esport base i per impulsar entre els més joves els valors que transmet l'esport i que, sense dubte, els acompanyaran en gran part de la seua formació”.

Subir