27 de febrero de 2021 27/2/21

Cocentaina intensifica la seua presència en FITUR

Cocentaina intensifica la seua presència en FITUR - (foto 1)

  L'Ajuntament de Cocentaina tindrà una presència destacada dins de la programació de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es celebra entre els 17 i 21 de gener en Madrid. El municipi contestà patrocinarà la seua oferta turística i cultural dins de l'stand del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, com ve fent des del principi.

  Amb tot, per a aquest 2018 s'ha treballat intensament des de la Regidoria de Turisme perquè la Fira de Tots Sants tinga un paper fonamental dins de la programació de l'stand de Costa Blanca en FITUR. És per això que, i a falta de concretar els horaris i els detalls, tant l'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa com la regidora de Fira Mariona Carbonell oferiran una roda de premsa exclusiva on reforçaran els principals atractius i valors que presenta la nostra Fira com un referent entre les celebracions festives arreu del País Valencià. Aquest encontre amb la premsa especialitzada del sector comptarà amb el suport del Patronat Costa Blanca i pretén, fonamentalment, reforçar la promoció de la Fira de Tots Sants de cara a la sol·licitud de la distinció com a Festa d'Interés Turístic Internacional.

  Per altra banda, i dins d'aquesta línia de treball de promoció de Cocentaina en FITUR, el regidor de Turisme Toni Hernández i la regidora de Festes Susana Reig, han oferit a les 'filaes' contestanes formar part de la desfilada de Moros i Cristians que tindrà lloc el 20 de gener en la cèntrica plaça de Callao, Madrid, per a promocionar aquesta tradicional festa valenciana. La Junta de Festes està encarregant-se d'organitzar als festers perquè hi haja una digna representació contestana en la capital de l'Estat.

  Toni Hernández, regidor socialista de Cocentaina, destaca que "per a un municipi com el nostre és molt important tenir presència i una distinció especial dins de la programació d'un esdeveniment internacional com és FITUR. Açò ens permetrà fer arribar els atractius que té Cocentaina fins a la premsa especialitzada i als agents que treballen específicament en aquest sector. Estem convençuts que Cocentaina té molt per a oferir, tant als visitants com a les empreses turístiques. Tenim festa, gastronomia, natura, patrimoni històric, agenda cultural... ho tenim pràcticament tot per a ser un referent turístic d'interior. Amb el treball que s'ha fet des de la Regidoria de Turisme durant estos anys i la nostra presència en FITUR 2018, esperem que Cocentaina seguisca ocupant el lloc que mereix entre els punts claus per al visitant en la província d'Alacant".

   

  Subir