4 de junio de 2020 4/6/20

Baldoví defensarà els interessos dels agricultors de Cocentaina al Congreso

Baldoví defensarà els interessos dels agricultors de Cocentaina al Congreso - (foto 1)

  El diputat de Compromís i representants municipals es reuneixen amb la Cooperativa Agrícola de Cocentaina per defensar els interessos valencians a Madrid.

  El portaveu de Compromís al Congreso, Joan Baldoví, acompanyat pel regidor Jordi Pla i pel coordinador de la coalició a Cocentaina, Paco Payà, han mantingut un encontre amb el President i el Gerent de la Cooperativa Agrícola de Cocentaina que tenia com a objectiu portar iniciatives en defensa del camp i l'agricultura al Congreso de los Diputados.

  Al llarg de la reunió, els membres de la Cooperativa han informat als membres de Compromís de les problemàtiques dels agricultors a temps parcial i de les càrregues d'Hisenda a la declaració dels ingressos provinents de l'agricultura.

  Baldoví explica que "Hisenda castiga de manera desmesurada els ingressos per segones activitats. I això afecta greument als agricultors a temps parcial de Cocentaina i de les nostres comarques. A hores d'ara, el que han de pagar a la declaració de la renda és desmesurat en comparació als ingressos que han rebut".

  Per això, des de Compromís presentaran a la Comissió d'Hisenda del Congreso de los Diputados una iniciativa perquè és "tinga en compte que aquestos ingressos que algunes persones poden tindre per la seua dedicació parcial a l'agricultura no poden carregar de manera desmesura en la declaració de la renda".

  Segons Baldoví, "amb bona voluntat, és un problema que és pot solucionar i pot beneficiar moltes persones de Cocentaina i del País Valencià que tenen en l'agricultura una ajuda als seus ingressos familiars".

   

  Subir