11 de abril de 2021 11/4/21

La piscina de Catarroja obrirà en horari nocturn en juliol i agost

La piscina de Catarroja obrirà en horari nocturn en juliol i agost - (foto 1)

  La piscina descoberta de Catarroja ampliarà el seu horari durant els mesos de juliol i agost. Els usuaris podran fer ús de les instal·lacions des de les 10.30 hores fins a la 1 de la matinada de forma ininterrompuda els divendres i dissabtes. Els diumenges obrirà amb el seu horari habitual de 10.30 a 20 hores.

  Es tracta d’un nou servei que té com a objectiu que tots aquells que ho desitgen puguen sopar i passar les nits d’estiu refrescant-se en el recinte de la piscina.

  Les instal·lacions es van obrir al públic el passat 17 de juny després de les obres de remodelació per a instal·lar noves zones d’ombra que ja estan disponibles per als usuaris.

  Així mateix, l’Ajuntament també ha decidit obrir durant el mes de juliol la piscina coberta de la localitat, que estarà disponible durant quatre hores al dia.

  La regidoria d’Esports, dirigida per Alejandro García, pretén així posar a disposició dels veïns i veïnes les instal·lacions publiques durant el major temps possible i oferir noves possibilitats que facen més atractiu i agradable l’estiu a aquells que es queden a Catarroja en els mesos de més calor.

  La piscina compta amb ample ventall de preus que també inclou abonaments per als xiquets, els joves, les famílies, les persones majors o amb diversitat funcional.

  Subir