27 de febrero de 2021 27/2/21

Comencen les obres de reparació del camp de futbol Mundial 82

Comencen les obres de reparació del camp de futbol Mundial 82 - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Comencen les obres de reparació del camp de futbol Mundial 82 - (foto 2)
  Comencen les obres de reparació del camp de futbol Mundial 82 - (foto 3)

  L'Ajuntament de Catarroja ha començat les obres de reparació del camp de futbol Mundial 82 després que s'haguera de clausurar per danys estructurals que feien perillar la seguretat dels usuaris. S'està treballant per a substituir les torres d'il.luminació que, segons un estudi tècnic, estaven deteriorades fins al punt de córrer el risc de poder caure a causa de la falta de manteniment.

  Les torres ja s'han retirat i ara els treballs se centren en els fonaments de les noves instal.lacions d'il.luminació. En concret, són quatre torres de 20 metres d'altura que incorporaran un nou sistema d'enllumenat led per a millorar l'eficàcia energètica.

  La il.luminació serà uniforme per a no dificultar la visió dels jugadors i el públic. El sistema tindrà dos nivells. El primer està previst per als entrenaments, l'esport escolar i recreatiu, mentre que el segon, d'una intensitat major, s'utilitzarà per a les competicions.

  La reforma dels vestuaris

  Altra de les intervencions previstes és la reforma dels vestuaris que també tenen desperfectes causats per la falta de manteniment. S'ha de substituir una part del revestiment dels murs, canviar les instal.lacions sanitàries i elèctriques, les dutxes, la fontaneria i adaptar les instal.lacions per a persones amb discapacitat.

  Les obres de les torres d'il.luminació i dels vestuaris tenen un cost aproximat d'uns 180.000 euros finançats amb diverses subvencions de la Diputació de València amb un import de 130.000 euros i altres 50.000 provinents de fons municipals.

  Obert la pròxima temporada

  Després de realitzar estos treballs, l'Ajuntament té la previsió que el camp de futbol Mundial 82 estiga operatiu la pròxima temporada. El consistori continuarà destinant més diners a la reforma de la resta de les instal.lacions fins que estiguen en perfectes condicions.

  L'Ajuntament va recuperar la titularitat municipal del camp l'any passat. Després de realitzar una auditoria tècnica es va vore obligat a clausurar-lo en maig de 2016 a causa del deterirorament de les instal.lacions i del perill per als usuaris per falta de manteniment de la Federació Espanyola de Futbol, que era qui el gestionava des de l'any 1984.

  Subir