22 de noviembre de 2019 22/11/19

El club Sirenas aconsegueix 14 medalles i un rècord d’Espanya als campionats nacionals de Salvament i Socorrisme

El club Sirenas aconsegueix 14 medalles i un rècord d’Espanya als campionats nacionals de Salvament i Socorrisme - (foto 1)

  El Club Sirenas de Catarroja ha obtingut una magnífica classificació en els campionats nacionals de Salvament i Socorrisme de Torrevieja. En total han acumulat 14 medalles i un rècord d’Espanya en diferents disciplines.

  Destaca el nadador Raul-Marek Szpunar que ha batut la marca nacional en la prova individual juvenil de 100 metres arrossegament de maniquí amb aletes amb un temps de 50”11. A més, Szpunar ha aconseguit 3 ors en 200 metres obstacles, 50 metres arrossegament de maniquí, i 100 metres combinada; dos plates en 100 metres socorrista i 200 obstacles i un bronze en 200 metres supersocorrista.

  El club s’ha imposat en la categoria juvenil masculina i en equip de relleus juvenils masculins de 4x50 metres obstacles, 4x50 metres tub rescat i 4x25 arrossegament de maniquí. L’equip de relleus masculins també han obtingut el bronze de la categoria absoluta en la disciplina 4x50 tub rescat, així com en Juniors masculí en 4x25 arrossegament maniquí.

  Altres dels nadadors que han aconseguit medalles han sigut Francisco Javier Catatà Llinares que ha guanyat un bronze en la categoria absoluta de 100 metres sosorrista, i Albert Mateu Planells en juvenils 50 metres arrossegament de maniquí.

  Amb estos resultats el Sirenas de Catarroja consolida la seua posició com un dels referents del socorrisme i la natació a nivel estatal.

  Recepció a l’Ajuntament

  L’Ajuntament de Catarroja ha rebut als nadadors i nadadores del club per a reconèixer els seus resultats. L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, i el regidor d’Esports, Alejandro García, li han entregat al seu president, Antonio Solero, una placa en reconeixement del treball del club.

  ocultar
  El club Sirenas aconsegueix 14 medalles i un rècord d’Espanya als campionats nacionals de Salvament i Socorrisme
  Subir