8 de diciembre de 2019 8/12/19

Archivo de noticias de Urbanismo e infraestructuras en Catarroja - Septiembre 2016

L’Ajuntament de Catarroja neteja les séquies i prepara la població per a les pluges de la tardor

CATARROJA | URBANISMO E INFRAESTRUCTURAS
L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Agricultura, està realitzant actuacions per a preparar la població en previsió de les pluges de la tardor. A través del programa de contractació SEPE, 7 treballadors han netejat durant el mes d’agost dues séquies de desaigüe, en concret la séquia de la Rambleta i la de l’Alter. Estes canalitzacions són dos punts importants per a conduir l’aigua de pluja fora del poble. També s’estan netejant els imbornals i el clavegueram de diversos carrers de la població, entre ells els de l’Aving...
Subir