22 de febrero de 2020 22/2/20

La Universitat Jaume I celebra el Dia del Llibre amb nombroses activitats

La Universitat Jaume I celebra el Dia del Llibre amb nombroses activitats - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Universitat Jaume I celebra el Dia del Llibre amb nombroses activitats - (foto 2)

  La Universitat Jaume I ha celebrat avui el Dia del Llibre amb una sèrie d'activitats organitzades per la Facultat de Ciències Humanes i Socials (FCHS), la Biblioteca i Isonomia. Amb motiu d’aquesta celebració, des de les 10 fins a les 13 hores Vox UJI Ràdio, l’emissora de la universitat, ha emès un programa especial des de l’Àgora.

  La FCHS ha acollit a l'alumnat del primer i segon cicle de Primària del CEIP Manel Garcia Grau de Castelló, que ha pogut participar en un conta contes finançat per l’editorial Bromera, una visita guiada a la Biblioteca, tallers de lectura creativa i escriptura de micro-relats. Per a clausurar l’acte, s’ha fet entrega d’un llibre als xiquets i xiquetes.

  La Biblioteca ha presentat les novetats bibliogràfiques d’aquest any, ha organitzat una lectura pública de l’obra de Carles Salvador, escriptor de l’any 2015 i la conferència-col·loqui «Ofelia descalza. El reto de ser escritora», de l'escriptora Desirée Ruiz.

  En darrer lloc la Fundació Isonomia ha presentat el IV Concurs de relats curts Isonomia, a càrrec de l'Associació Cultural d'Escriptores i Escriptors Novells (ACEN).

  Subir