elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Reunió de Compromís sobre el TRAM

Reunió de Compromís sobre el TRAM - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Reunió de Compromís sobre el TRAM - (foto 2)

  Enric Nomdedéu, candidat a l'alcaldia de l'Ajuntament de Castelló; Vicent Marzà, número 1 a Corts per Castelló; Mònica Àlvaro, número 2 de Compromís per Vila-real i Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís-Primavera Europea, han mantingut aquest matí una reunió per tal de tractar temes de finançament per a la continuació amb la línia 2 del TRAM.

  Davant l'imminent canvi de govern tant a l'Ajuntament de Castelló com a les Corts valencianes, els quatre representants s'han reunit per tal de seguir defensant l'impuls de l'àrea metropolitana de la Plana, de manera que es puguen comunicar els diferents municipis que envolten la ciutat de Castelló.

  Així, els representants de Compromís han parlat d'adscriure's al programa operatiu de Fons Europeus 2014-2020 per poder comptar amb el finançament necessari i els terminis concrets per fer ús d'ells. Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís-Primavera Europea s'ha compromés a reclamar a l'Europarlament el finançament necessari per a crear la línia 2 del TRAM.

  Subir