elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Mesa d’Inclusió Social demanarà a Conselleria la unificació dels barems en les ajudes al lloguer

La Mesa d’Inclusió Social demanarà a Conselleria la unificació dels barems en les ajudes al lloguer

    Els grups municipals signants de l'Acord del Grau, (PSPV, COMPROMÍS i CSenMOV) han mantingut una nova reunió de la Mesa d’Inclusió Social. A la mesa han acudit, a més del grups polítics, representants d'alcaldia i les regidories d’Ocupació, Habitatge i Serveis Socials.

    Els signants de l'Acord del Grau han acordat fer una aposta decidida per la rehabilitació l'habitatge com una solució més a problemes concrets detectats entre les famílies en risc d'exclusió que tracten els serveis de benestar social. En aquest sentit es baralla no sols les reformes que faran en les Ordenances Fiscals al respecte, sinó fer una línia d'ajudes.

    En la reunió també hem acordat que després de les dificultats observades, la mesa d'inclusió social demanarà a la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori la unificació dels barems en ajudes als lloguers entre les administracions locals i autonòmica.

    A banda, grups i regidories reunits han valorat molt positivament les propostes de CSenMOV, identificant les feines administratives i pressupostàries per donar solucions d'habitatge mitjançant el lloguer per les famílies en exclusió social. En aquest sentit les formacions signats han valorat que tindrem en compte l'arrelament de les famílies al barri a l'hora de buscar una llar.

    Subir