elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Mesa d’Inclusió Social acorda un calendari de visites a entitats financeres per avançar en la cessió d’habitatges

La Mesa d’Inclusió Social acorda un calendari de visites a entitats financeres per avançar en la cessió d’habitatges
  • PSPV, Compromís i Castelló en Moviment encarreguen un informe tècnic per valorar la viabilitat del lloguer social

Els Grups Municipals de PSPV, COMPROMÍS i CSenMOV a l'Ajuntament de Castelló de la Plana han mantigut avui una nova reunió de la Mesa d’Inclusió Social. A la mesa han acudit, a més del grups polítics, representants d'alcaldia i les regidories d’Ocupació, Habitatge i Serveis Socials.

El principal assumpte de la convocatòria ha sigut ficar en comú els contactes que des d'Alcaldia, la regidoria d'Habitatge i el grup municipal Castelló en Moviment, s'havien fet amb les diferents entitats financeres, per comprovar les respostes que havíem obtingut d'aquestes, els compromisos que havien adoptat davant nostre i les ofertes que ens havien fet.

En la reunió hem acordat que després de ficar en comú les entitats contactades, realitzarem un calendari de visites, amb demandes comuns a les entitats. Els membres de la mesa d'inclusió hem acordat que a les reunions amb entitats on es tracte el tema de l'habitatge acudirem conjuntament, després de les experiències positives que hem tingut.

A banda d'aquesta estratègia conjunta, hem acordat encarregar un informe tècnic que explore la viabilitat de licitació de lloguers socials; elaborar una proposta a les empreses de subministraments per facilitar l'accés a determinats habitatges i sectors de població i estudiar el funcionament del Patronat Municipal de l'Habitatge d'Alacant.

Subir