Castellano

L’equip Garbonets, format per Marrahi i Caldés, nou campió del VII Torneig de Màdel de Castelló

El Poliesportiu Antoni Escuriet de Castelló de la Ribera i el Club de Tennis Castellonense varen viure tres dies intensos de màdel amb la setena edició del seu torneig, que ha batut el rècord de participació amb 26 equips. Durant els tres dies, ambdós centres esportius han acollit una gran massa de gent que ha pogut gaudir d’un impressionant nivell de màdel.

El torneig va començar el dimarts 23 de juliol amb la categoria infantil i la d’iniciació, disputant-se aquesta última íntegrament el dimarts. L’equip guanyador de la categoria iniciació fou l’equip Campus Multiesport (Tito i Marc), que va vèncer a Pilotes Grosses (Miler i Sergi). Aquesta victòria els va permetre jugar en la 2a categoria el dimecres 24, en la qual aconseguiren fer un gran paper.

En la segona categoria, la final la van protagonitzar els Llopis de Miramar i els Almogàvers, un jove equip del Genovés que participava per primera vegada i va donar molt bones sensacions. Finalment, guanyaren la final els Llopis de Miramar per 6-3, que ja van pel cinquè campionat consecutiu, el que els ha permés proclamar-se virtualment campions de la 2a categoria a falta de dos tornejos per jugar. Davant aquesta situació, disputaran els pròxims tornejos en primera categoria.

Arribats a l’últim dia del torneig, estava per disputar-se la màxima categoria, on esperaven impacients les millors parelles del circuit. L’equip local Garbonets (Marrahí i Caldés) va donar la sorpresa en la seua primera participació al Circuit aquest any. Varen signar un torneig redó, en el qual no perderen ninguna partida, i guanyaren la final a Deportes Frías, actual líder del Circuit, amb un resultat de 6-2.

Amb aquesta nova final, Deportes Frías s’aferma al lideratge i Elmusa, que va caure a semifinals, s’allunya de les seues possibilitats de quedar primer de grup. La posició més igualada és la tercera del rànquing, que es disputarà entre l’equip Contreras-Picanya (65 punts) i l’equip Els Mancos (55 punts).

Per últim, pel que fa a la categoria infantil, els campions varen ser els Alcàntera-Genovés i els subcampions els Tenistes Madelistes.

El III Circuit Intercomarcal farà un descans durant el mes d'agost per a preparar les dues cites que tancaran el Circuit: Orba, el dia 8 de setembre, i Canals, el 29 de setembre.