elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esquerra Unida recolza la ILP per una ràdio i una televisió valenciana pública

    Esquerra Unida es suma a la Iniciativa Legislativa Popular encetada per Acció Cultural del País Valencià, en demanda d’una ràdio i una televisió publica en valencià i de qualitat. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport d’EUPV, tindrà la seua presentació pública a la ciutat de Castelló, el pròxim dia 5, a les 11:30, al Casino Antic.

    A l’acte de presentació d’aquesta campanya, a la ciutat de Castelló, acudiran Víctor Tormo, representant d’EUPV a Castelló per la Llengua, i Carmen Carreras, regidora del grup municipal d’EUPV a l’Ajuntament de Castelló. Tots dos han afirmat la necessitat de la societat valenciana de tindre una ràdio i una televisió pública, pròpia i en valencià, que defense les nostres senyes d’identitat com a poble.

    Des de la formació d’esquerres es demana a la societat castellonenca que done un recolzament rotund a aquesta iniciativa en defensa del sector públic i dels nostres drets com a poble, han de ser milers els castellonencs i castellonenques els que signem aquest document, deixant clar "al Partit Popular que no pot arrabassar-nos el que ens pertoca".

    Subir