elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esquerra Unida Castelló se suma a la marxa de la dignitat

    El candidat d'Esquerra Unida a l'alcaldia de l'Ajuntament de Castelló ha anunciat avui la seua participació en la manifestació de les marxes de la dignitat que tindrà lloc aquest vespre a Madrid: “Amb aquesta mobilització, des d'Esquerra Unida de Castelló volem deixar clar que sempre estarem al carrer en la defensa de tot allò que considerem just. Avui és una evidència que tenim un partit popular que ens governa en l'àmbit local, autonòmic i estatal i que, amb les seues retallades, ens vol furtar la dignitat. Per aquest motiu, ens manifestarem aquest any també per a emplenar Madrid de dignitat”.

    En aquest sentit, l'alcaldable d'Esquerra Unida ha volgut a més lligar aquesta reivindicació amb l'esquerra: “Els postulats que defensa l'assemblea de la dignitat en aquestes marxes són els que trobem als seus lemes: Pa, Treball, Sostre i Dignitat. Aquestes reivindicacions lliguen amb les reivindicacions clàssiques de l'esquerra de repartiment de la riquesa, del treball i l'exigència de justícia social. Per aquests motius, queda patent que l'esquerra és la veritable defensora dels drets dels treballadors i les treballadores, qüestió que esperem que quede ben reflectida a les urnes, tant diumenge a Andalusia com en maig a Castelló”.

    Per últim, Andres Martinez va voler acabar lligant la manifestació d'aquesta vesprada amb les eleccions autonòmiques d'Andalusia: “Igual que alguns mitjans no van voler parlar l'any passat de la marxa de la dignitat que va omplir Madrid amb centenars de milers de persones, alguns mitjans parlen de la derrota d'Esquerra Unida a Andalusia. I aquests mitjans es trobaran un altre cop amb els carrers de Madrid plens i amb un resultat molt millor per Izquierda Unida a les urnes del que esperen. Al final, la dignitat s'imposa a la por, i com diu la dita jornalera: “En mi hambre mando yo”. Per a transformar la societat, l'únic vot útil és votar a Esquerra Unida”.

    Subir