elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Enric Nomdedéu: “El PP continua oferint molts números i pocs fets en el tema de Gaetà Huguet i Hisenda”

    Enric Nomdedéu ha explicat que el seu Grup ja va denunciar que els pressupostos municipals contemplaven una partida d'ingressos superior al que ha destinat la Generalitat, i ha recordat que la UJI no aportarà la part dels diners que li pertoquen per a la remodelació de l'antic edifici d'Hisenda.

    El portaveu de Compromís per Castelló a l'Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha explicat que “fa temps que el PP va llançant notícies sobre la remodelació de l'antic edifici d'Hisenda i sobre les obres del Gaetà Huguet, i que ens ofereix números i més números, però allò cert és que en el pressupost municipal figurava una quantitat d'ingressos per a aquestes dotacions molt superior a la que realment es va consignar en els pressupostos de la Generalitat”.

    Enric Nomdedéu ha recordat a més a més que “la Universitat Jaume I no podrà aportar la seua part en la remodelació de l'edifici d'Hisenda, que puja a 3 milions d'euros, precisament per les retallades i els impagaments del Consell”.

    El regidor de Compromís per Castelló ha comentat que “també es va perdre una subvenció de 250.000€ de la Generalitat, corresponent al 2012, per no haver començat les obres. Tot plegat, una gestió econòmica molt poc exemplar”. 

    Subir