24 de noviembre de 2020 24/11/20

EU demana a Bataller: "Paralitze les promeses electorals que ja sap que no complirà"

    La portaveu municipal d'Esquerra Unida ha volgut demanar avui a Bataller que paralitze les promeses electorals que ja sap que no complirà: “Des d'Esquerra volem recordar-li a Bataller que deixe de fer promeses que sap que no pot complir. En aquest sentit, som molt conscients de què l'entorn de l'estació de tren fa molts anys que necessita una millora urbanística, però que aquesta es faça únicament per si arriba el Tram i es base en la construcció d'un pàrquing privat és una pressa de pèl per als veïns i veïnes del barri, molt especialment quan les necessitats del col·legi Jaume I porten ja massa anys sense resoldre gràcies a la manca d'interés per part del PP”.

    En aquest sentit, la regidora va voler qüestionar la necessitat de construir un pàrquing privat: “El projecte del PP per a la zona de l'estació demostra que l'únic interés que tenen és el de crear negoci per a cobrir unes necessitats que ells mateixos generen. En aquest sentit, l'aparcament en els voltants de l'estació es troba avui dia cobert per un descampat on els cotxes porten ja molts anys autoorganitzant-se per a aprofitar el millor possible l'espai. I és precisament ací on el PP vol fer un pàrquing privat, amb una concessió aberrant de 50 anys. Així, el PP vol crear un problema que no existeix al que donarà solució deixant que una empresa amiga faça negoci. Aquest és el model privatitzador que el PP ha imposat a la nostra ciutat i el que des d'Esquerra Unida volem desmuntar”.

    Per últim, Carmen Carreras va voler mostrar les diferències entre els models urbanístics del PP i d'Esquerra Unida: “Des del PP mostren com un gran símptoma de progrés el fet que la gent puga vindre a la nostra ciutat en AVE i després agafar el Tram per anar fins al Grau. Però, per a nosaltres el preocupant és que els treballadors i treballadores tenen cada dia un pitjor servei de rodalia quan han d'agafar el tren per anar a treballar, un servei d'autobús pitjor que el que tenien fa uns anys i uns carrils bici inexistents que els obliguen a circular o bé entre cotxes o bé per damunt de les voreres. Per tant, sembla evident que el PP vol una ciutat d'aparador, que siga bonica per a la gent que vinga de fora. Nosaltres volem una ciutat per als treballadors i treballadores que vivim la nostra ciutat cada dia, aquells que no importen res als comptes electorals del PP”.

    Subir