29 de noviembre de 2020 29/11/20

La UJI convoca els premis a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil

  El Consell Social de la Universitat Jaume I ha convocat la VII edició del Premi a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil, la XVI edició del Premi d'Investigació del Consell Social a la Trajectòria Investigadora i la VI edició dels Premis a l’Excel·lència Docent Universitària. En les dues primeres convocatòries, el termini de presentació acaba el 17 d’octubre de 2014 a les 12 hores, i en la de l’Excel·lència Docent Universitària el termini de presentació acaba el 14 de novembre de 2014 a les 12 hores. Les propostes s’han de presentar a la Secretaria del Consell Social, tercer pis de l’edifici de Postgrau i Consell Social.

  El Premi a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil té el propòsit de fomentar la iniciativa empresarial i l’esperit emprenedor dels estudiants universitaris que estiguen cursant estudis o que els hagen finalitzat en els últims cinc anys i que hagen materialitzat un projecte de caràcter empresarial tant individual com col·lectiu. Dotat amb 6.000 euros, el premi valora aspectes dels projectes com ara la innovació, la repercussió social, econòmica i industrial o la priorització de projectes que utilitzen les tecnologies de la informació i la comunicació.

  D’altra banda, el Premi d'Investigació del Consell Social a la Trajectòria Investigadora té l’objectiu de fomentar la investigació universitària reconeixent la trajectòria científica de professors, grups o instituts d'investigació de la Universitat Jaume I al llarg de la seua carrera. Les candidatures poden ser presentades pels departaments o un mínim de deu professors de l’UJI. Dotat amb 6.000 euros, el premi valora la consecució de contractes i col·laboracions amb empreses i institucions, aportacions i recursos obtinguts, repercussió social i innovació i originalitat.

  Per últim, els premis a l’Excel·lència Docent Universitària corresponents al curs acadèmic 2013/2014 tenen com a objectiu fomentar la qualitat de l’ensenyament valorant, entre altres mèrits, la docència impartida en un idioma estranger, els resultats de les enquestes docents, la utilització de les TIC en la docència, la participació en tasques que afavorisquen la formació com a docent i en projectes d’innovació educativa, o haver dissenyat, aplicat i avaluat materials didàctics directament relacionats amb la matèria que s’imparteix. Aquest any es convoquen quatre premis, un per cada centre, i estan dotats amb 2.000 euros cadascun.

  El Consell Social, màxim òrgan de representació de la societat en la Universitat Jaume I, està concebut perquè l’UJI tinga present la problemàtica real de la societat castellonenca i perquè l’entorn social conega les necessitats, potencialitats de desenvolupament i progrés que li ofereix la Universitat.

  Les bases dels premis poden consultar-se en: http://www.uji.es/infoest/premis/

  Subir