elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís anuncia les línies principals de la seua intervenció en el debat de l'estat de la ciutat

  • Enric Nomdedéu ha explicat algunes línies bàsiques de Compromís en eixos com ara la gestió econòmica, l'urbanisme o el foment de l'ocupació

El portaveu de Compromís per Castelló a l'Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha explicat que “en el debat d'avui, hem plantejat les nostres línies bàsiques del nostre model de ciutat. Un model obert i participatiu, social i just, molt allunyat del que gestiona el PP”.

Enric Nomdedéu ha comentat que “pel que fa a la gestió pressupostària, plantegem un model de base zero, és a dir, un model on cada any s'hagen de justificar les raons per les quals s'inclou cada partida de cada departament. D'aquesta manera, s'evita arrossegar durant anys, com passa ara, programes, partides, conceptes, que venen de molt lluny, sense que realment es realitzen. A més a més, entenem que cal fer autoavaluació dels beneficis socials i ciutadans de cada inversió, per tal de justificar els diners públics gastats”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha destactat també “en l'àrea d'urbanisme ens preocupen, i molt, les sentència per incompliment del PGOU en contra de l'interés general i a favor del particular. És cert que no tenim PGOU i que açò és molt greu, però entenem que més greu encara és que des dels tribunals s'assenyale a l'equip de govern com a un govern que va en contra de l'interés general. Aquest model de ciutat d'esquena a la ciutadania no pot estar més lluny del de Compromís”.

Finalment, Enric Nomdedéu també ha apuntat que “pel que fa ocupació, anem a començar un calendari de reunions amb entitats, associacions i particulars, tot un procés d'aportacions i debat, per tal de configurar, a partir d'un esborrany que ja hem elaborat, un seguit de propostes que òbriguen noves perspectives de creació i foment de l'ocupació”.

Subir