elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Carreras (EUPV): “Si els tècnics municipals hagueren supervisat l'obra de Ripollés, probablement no hauria caigut a terra”

    La portaveu municipal d'Esquerra Unida a Castelló, Carmen Carreras, ha valorat avui les declaracions aparegudes en premsa en relació a l'estàtua de Ripollés: “No podem entendre que després de què caigués una estàtua pagada en diners públics tot quede en un no res, sense que ningú admeta públicament qui va cometre l'error, si fou l'empresa constructora o el disseny de Ripollés. El que és evident és que si l'obra hagués comptat amb supervisió pública des del principi, molt probablement mai hauria acabat a terra”.

    La regidora feia així referència a la polèmica al voltant de la caiguda de l'estàtua: “Quan un edifici cau a terra, resulta evident que o bé n'hi havia un error al disseny, i llavors el responsable és qui va dissenyar l'obra, o bé els constructors es van saltar les especificacions de l'obra, ja siga per estalviar costos o per negligència tècnica. Doncs en una escultura passa el mateix. Per això vaig demanar a la comissió d'Hisenda el projecte original així com totes les modificacions posteriors, de les quals encara no tenim resposta. El PP vol ocultar responsabilitats i aixecar l'estàtua el més aviat possible per tal que deixe de ser notícia”.

    Per últim, Carmen Carreras va fer al·lusió a una altra mentida del PP: “El PP ens va dir que fer aquesta reparació no li costaria res a l'ajuntament. Però, estem enviant tècnics per tal de supervisar l'execució de l'obra, i això té un cost: El treball que els mateixos tècnics podrien estar fent a altres obres més necessàries. Però, a més, la supervisió tècnica suposa un estalvi per a l'empresa: Si l'ajuntament posa als tècnics, ells s'estalvien contractar-los. Però, potser aquesta siga l'única manera de garantir que l'estàtua no torne a caure. Nosaltres, en tot cas, no oblidem i continuarem demanant explicacions i responsabilitats per la caiguda de l'estàtua de Ripollés”.

    Subir