elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Carreras (EUPV): "Les obres de Gaetà Huguet suposen continuar amb la fracassada política de grans esdeveniments"

    La portaveu del grup municipal d'EUPV en l'ajuntament de Castelló va valorar ahir la política esportiva del PP: “Estem davant un nou exemple d'una política fracassada. Després de la ruïna que ha suposat per a tot el País València la formula 1 o la Copa Amèrica, voler gastar mes de 7 milions d'euros en les obres del Gaetà Huguet amb la intenció de celebrar grans esdeveniments suposa no haver après res”.

    En quant a la política de grans esdeveniments esportius, Carmen Carreras va voler deixar clara la posició d'EUPV en relacio a aquest tema: “Nosaltres apostem per la promoció de l'esport de base, per una gestió publica dels espais esportius en contra de tota externalització i, per descomptat, ens oposem a aquesta política de grans esdeveniments esportius sobre la qual pesa la sospita de corrupció per la relació entre el València Summit i el cas Noos”.

    Centrant la qüestió en relació a la política local, la regidora d'EUPV es va comprometre a preguntar en comissió si els diners per a realitzar aquesta infraestructura, que prové de Conselleria, s'han pagat realment o bé simplement s'ha deixat a deure: “Aquesta qüestió no suposa nomes un matís, l'ajuntament no pot permetre's endeutar-se per més de 7 milions d'euros i menys per a una instal·lació esportiva d'elit quan amb prou faenes hi ha diners per al manteniment de la piscina municipal”.

    Per tot açò, la regidora va concloure: “Instem al PP a que reconsidere les seues prioritats de despesa, i li instem a que si de debò vol promocionar l'esport, prenga d'entrada una mesura molt senzilla: Contractar conserges i pagar la llum i les despeses ocasionades per obrir els col·legis durant els caps de setmana perquè així els nostres estudiants puguen practicar esport directament en els seus centres. És qüestió de voluntat política”.

    Subir