24 de noviembre de 2020 24/11/20

Carreras (EUPV): "És indignant que Bataller puge el sou a Carrasco i Masip enmig de l'actual crisi"

    La portaveu del grup municipal d'EUPV va mostrar la seua indignació davant la notícia que l'alcalde Alfonso Bataller pretén pujar el sou a la regidora Carrasco i al regidor Masip: "És indignant assabentar-te per la premsa que no només no pensen baixar-se el sou en la situació econòmica actual, sinó que damunt pretén pujar-li-ho a dues dels seus regidors mes afins".

    Esquerra Unida ja va votar en contra dels sous dels regidors en el primer Plenari de la legislatura per considerar-los abusius i hi ho va tornar a fer en quant va prendre possessió Bataller com alcalde. Carreras: "Des d'Esquerra Unida hem demanat reiterades vegades que Bataller es baixe el sou per l'incomprensible que resulta fixar-se un sou de 74.000 euros anuals en la situació actual, però lluny de reduir-se'l ara resulta que vol pujar-li-ho als seus companys de partit".

    La regidora va voler així mateix explicar els seus dubtes sobre quin augment de sou és el que es va a produir: "Si pretén pujar-los el sou que cobren com a regidors lògicament haurà de passar pel ple i votarem en contra. Si per contra és el propi Partit Popular qui els vol compensar, estarem davant un nou cas de dobles sous en el partit del govern. Mentre 6 milions d'espanyols estan a l'atur, i cada any l'ajuntament amortitza llocs de treball emparant-se en un Pla d'ajust, ells no es conformen amb el sou que tenen".

    Subir