elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ali Brancal: “Volem saber com s'invertiran els 174.000 euros d'aportació al Pla Conjunt d'Ocupació”

  La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha lamentat que "l'única partida pressupostada per l'equip de govern municipal en concepte de foment de l'ocupació siga per a ser repartida directament a les empreses, i anuncia que el seu Grup farà seguiment i demanarà detalls sobre la manera en què es faran servir aquests recursos i com repercutiran en el foment de l'ocupació a Castelló".

  Ali Brancal, regidora de Compromís per Castelló ha manifestat que “com que l'Ajuntament de Castelló ha pressupostat 174.000 euros per a la contribució municipal al Pla conjunt d'ocupació, volem saber si es té algun tipus de planificació municipal de cap on aniran aquestos diners. Cal recordar que aquest Pla consisteix en ajudes a les empreses per tal que es creen llocs de treball”.

  Ali Brancal ha comentat que “aquesta ajuda és l'unica pressupostada a Castelló en concepte de foment de l'ocupació. Després de la desaparició del Pacte Local per l'Ocupació, l'única acció prevista per a Castelló és aquest Pla onjunt que, malauradament, va adreçat a donar els diners directament a les empreses”.

  Per a la representant de Compromís per Castelló, “l'opció del PP de seguir donant els diners a les empreses es una manera d'abordar les solucions a la desocupació que no compartim. Amb les poques ganes de fer plans que ha demostrat el PP local, ens temem que siga només un llistat d'empreses entre les quals repartir els diners. Demanarem control per tal que no passe com en els diners donats a les empreses del Plan E, que han hagut de tornar-los per no complir amb l'objectiu de foment d'ocupació de persones desocupades”.

  Ali Brancal ha afegit que “volem saber, doncs, exactament en què consisteix exactament aquest Pla conjunt per l'ocupació, de quina manera afectarà la població de Castelló i de quina manera fomentarà l'ocupació, amb dades concretes i expectatives”.

  Subir