elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Albiol (EU): “El PP nega la necessitat d’un centre de salut al Raval Universitari de Castelló”

    La diputada assegura que la Conselleria de Sanitat no contempla la construcció d’un centre de salut a la zona del Raval Universitari, “així de clar ens ho han deixat a la resposta parlamentària que hem rebut del govern valencià. Per a ells ja té totes les infraestructures sanitàries que necessita”.

    Segons la Conselleria de Sanitat, “actualment a la zona bàsica de salut número set en la que es troba el barri del Raval Universitari actualment existeixen quatre centres que donen cobertura a una població de 34710 persones”. I continua, “dos dels centres nous són el de Illes Columbretes i el Consultori Auxiliar Raval-Universtiari que es va posar en funcionament el 18 de maig de 2011. En conclusió, considerem que la dotació de mitjans assistencials de la Zona Bàsica de Salut número 7 és l’adequada per a atendre les necessitats de la població que té assignada”.

    Albiol ha assenyalat la necessitat d’un centre de salut al Raval Universitari de Castelló, tal i com reclamen des de l’associació de veïns de la zona. “Denunciem les continues mentides del Partit Popular sobre aquesta infraestructura, no entenem perquè llavors es va prometre a 2007 des del PP aquest centre de salut a la campanya electoral, estem a 2013, i no solament no s’ha construït sinó que ara, inesperadament, ja no és necessari i per tant no ha sigut inclòs en el projecte de pressupostos de la Generalitat Valenciana”.

    La representant d’esquerres té previst presentar una esmena als pressupostos per dotar al barri de Castelló de les infraestructures sanitàries necessàries per garantir els drets dels seus habitants. “fa sis anys que es va prometre un centre de salut, però res s’ha fet, i al parèixer res es farà aquest any vinent, demanarem al Consell que incloga partides per aquesta dotació en el Raval Universitari i rectifique una decisió injusta”.

    Subir