elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els videojocs, protagonistes en l’últim dia de l’Estiu Jove de Carcaixent

  • Una ampla oferta de tallers, cursets, xarrades i activitats lúdiques han reunit a més de 160 joves durant els mesos de juny i juliol

L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la regidoria de Joventut, conclou este divendres la X edició de l’Estiu Jove amb una Nit d’Oci Alternatiu centrada en els videojocs. La nit, que començarà a les 7 de la vesprada i acabarà passades la 1 de la matinada al passeig de Carcaixent, comptarà amb una gran quantitat de televisors, consoles, videojocs, merchandising, torneigs i regals per a tota la gent que vulga participar.

L’Estiu Jove ha agrupat enguany al voltant de 160 participants distribuïts entre les activitats que s’han dut a terme del 24 de juny al 12 de juliol. Enguany, la Regidoria de Joventut ha organitzat una àmplia oferta d’activitats que han inclòs 4 tallers diferents (2 de fotografia, 1 de creació de còmics i videojocs i 1 d’elaboració i decoració de pastissos galetes), 1 curs de mediador en consum i abús de drogues, a més de la IX edició del campionat de trivial i la jornada especial de donació de sang.

Conjuntament amb la Regidoria de Joventut, el Consell de la Joventut de Carcaixent ha organitzat també 2 tallers, un d’introducció al drapet i ganxet i l’altre de producció de conserves dolces i salades, que han tingut un gran èxit.

A més dels tallers, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha volgut participar amb l’Ajuntament de Carcaixent organitzant 2 xarrades per als joves sobre els recursos de l’IVAJ per a estudiar a Europa i les oportunitats que existixen per a eixir a l’estranger. També, el Centre de Voluntariat Fundar de la Ribera Alta ha col·laborat en l’Estiu Jove amb un col·loqui sobre el que significa ser voluntari.

Subir