elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Taller d’Ocupació finalitza la tercera planta de la Residència d’Aigües Vives

El Taller d’Ocupació finalitza la tercera planta de la Residència d’Aigües Vives
  MÁS FOTOS
  El Taller d’Ocupació finalitza la tercera planta de la Residència d’Aigües Vives - (foto 2)

  El divendres es va celebrar a la Residència Verge d’Aigües Vives l’acte de cloenda del Taller d’Ocupació 2015. Des del mes de novembre 24 persones de Carcaixent aturades han estat treballant dins de la iniciativa del Pla d’Ocupació de les Administracions Publiques Valencianes, iniciativa que ha permès la rehabilitació i adequació de la tercera planta de la Residència d’Aigües Vives, realitzant treballs de fusteria i pintura per completar les 4 habitacions que quedaven per habilitar.

  L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, va visitar les instal·lacions acompanyat de la regidora de personal, Desirée Palma; el director del taller d’ocupació, Pepe Riera; el director de la Residència Alberto Oltra; membres de la Junta Directiva, així com professorat i alumnat de cadascuna de les 3 especialitats en que s’ha impartit formació: pintura, fusteria i particions i acabaments interiors.

  Posteriorment, Paco Salom, va fer entrega als alumnes del Certificat d'Aprofitament per part del SERVEF, que els acredita per desenvolupar les destresses apreses. L’alcalde de Carcaixent va destacar que gràcies al treball dels alumnes del Taller d’Ocupació les veïnes i veïns de Carcaixent podran tenir un nou servei i els va donar l’enhorabona pel bon resultat en l’acabament de les instal·lacions. També va voler transmetre a l’alumnat que, tot i que acaben una etapa, ara comencen un altra més il·lusionant amb uns coneixements i unes habilitats que no tenien fa sis mesos, amb el que els va desitjar molta sort en el seu futur laboral.

  El director del Taller d’Ocupació, Pere Riera, explicava que al taller s’ha combinat l’aprenentatge teòricopràctic d'una ocupació amb la realització d'una obra real, en la qual tots els alumnes han pogut aplicar els coneixements adquirits al temps que cobren un sou. A més va agrair als alumnes la seua implicació total des del principi i el fet que, a títol personal, li hagueren fet gaudir molt de l’experiència.

  El taller d’ocupació ha estat impulsat per l’Ajuntament i la Generalitat dins de la iniciativa del Pla d’Ocupació de les Administracions Publiques Valencianes amb una dotació de 231.778,56 euros, dels quals 12.000 han estat aportats per l’Ajuntament.. Paco Salom va recordar que la creació d’ocupació i el foment de l’activitat econòmica són la principal aposta del Govern de Carcaixent. “No anem a deixar passar ni una sola oportunitat d’afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat, perquè el foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Carcaixent és la nostra principal prioritat”, per este motiu va dir que des de l’Ajuntament es continuarien fent esforços per poder tornar a acollir un altre taller d’ocupació.

   

  Subir