elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

S’investiguen els contractes signats amb la empreses vinculades amb l’operació Taula

S’investiguen els contractes signats amb la empreses vinculades amb l’operació Taula

    L’Ajuntament de Carcaixent ha iniciat la revisió dels contractes signats amb empreses vinculades amb l’operació Taula per si existeix relació alguna entre algunes obres executades i la trama de cobrament de comissions que dirigia el expresident de la Diputació de València, Alfonso Rus.

    Concretament s’ha procedit a investigar el contracte de la instal·lació del Camp de gespa artificial dels Quatre Camins, executat per l’empresa Construcciones Francés una de les implicades en la trama de comissions de la vessant de l’operació Taula vinculada al Pla d’instal·lació de Camps de gespa artificial de la Diputació de València. Fonts de la investigació judicial assenyalen que la gespa va ser un dels terrenys en què es va deixar més marge per al repartiment de comissions ja que no estava prefixat un percentatge concret de benefici i on s’estima hi havien ‘mordidas’ que van arribar a superar el 10%. Altre dels contractes a revisar és la compra d’il·luminació LED dintre del Pla de la Diputació de València per l’estalvi energètic que es va dur a terme en molts municipis de la provincia i del que també va formar part Carcaixent.

    Paco Salom, alcalde de Carcaixent ha volgut manifestar que l’actual equip de govern té un compromís clar amb la transparència des del primer moment, “no ens hem de quedar amb la sospita de que el nom de Carcaixent puga aparèixer vinculat amb qualsevol trama corrupta, per la qual cosa, investigarem a fons els contractes i determinarem les responsabilitats corresponents en el cas de que hi hagueren”.

    Subir