19 de febrero de 2020 19/2/20

El Sepulcre de Carcaixent participa al IX Encontre

El Sepulcre de Carcaixent participa al IX Encontre - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Sepulcre de Carcaixent participa al IX Encontre - (foto 2)

  La Confraria del Sant Sepulcre de Carcaixent amb la Regidora de Festes i Patrimoni Na Rosa Nicolau, ha participat en el IX Encontre de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana celebrat a Torrent el passat diumenge 14 de febrer seguint el mateix protocol d’actes que es va realitzar al VII Encontre organitzat per la Confraria del Sant Sepulcre de Carcaixent al 2014.

  A les 10h ha estat la recepció oficial a l’Ajuntament de Torrent per part del Alcalde, Jesús Ros Piles, tot seguit s’ha visitat el museu de la Setmana Santa Torrentina i el Dosser on s’ha recreat la Jerusalen als anys 30 de la nostra era, el palau de Caifàs i el Judici de Jesús davant del Sanedrín.

  A les 12h ha tingut lloc la inauguració de l’exposició de l'imagineria i vestimenta de les Confraries del Sepulcre dels pobles participants: Alboraya, Ontinyent, Torrent, Turís, Benifairó de la Valldigna, Quart de Poblet, Utiel, Corbera, Carcaixent, Xàtiva, Cullera, Ondara, Tavernes de la Valldigna, Gandia, Sueca, Benetússer, Catarroja, Bellreguard, La Font d’en Carròs, Oliva, Piles i Port de Sagunt.

  A les 13h ha estat la Missa inaugural en l’església de Nuestra Señora de la Asunción. Per a finalitzar aquest dia de convivència a les 14,45h ha estat el dinar de germanor on hi havia unes 250 persones de totes les localitats de l’Associació.

  Al llarg d’aquesta setmana hi haurà diverses conferències , finalitzant el proper dissabte dia 20 de febrer en una Processó General de les vestes del Sant Sepulcre.

  Subir