elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

S’entreguen els premis del concurs d’aparadors

S’entreguen els premis del concurs d’aparadors

    L’alcalde de Carcaixent i Regidor de Comerç, Paco Salom, ha fet entrega este matí dels premis als guanyadors de la cinquena edició del concurs d’aparadors. Este concurs, organitzat per l’ADL de Carcaixent i la regidoria de Comerç, vol reconèixer l'esforç i la imaginació d'aquells empresaris que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals de la ciutat. Els comerços guanyadors han sigut: 1r Premi, “Locura”; 2n premi, “Flors Ana” i 3r premi, “Dolces Temptacions”. Que han rebut una targeta de 300, 200 i 150 euros, respectivament, a utilitzar en el comerç local. A banda dels premis d'Aparadorisme, estava previst un premi un premi de 100 € a través de la Targeta Carcaixent a l'empresari que major nombre de "M'agrada" obtinguera la foto del seu aparador a través de les xarxes socials que aquest any ha sigut per al comerç “Silvie Calçats”. A més, el jurat va decidir atorgar tres mencions especials a “Herba Sana Herbolari”, “Seguros Bilbao” i “Flors Gil” pel treball invertit en la decoració dels seus aparadors.

    El concurs d’aparadors compta amb molta acceptació per part dels comerciants i cada any són més els negocis que se sumen a esta iniciativa. Una de les principals novetats amb les que comptava esta edició és la presència entre els membres del jurat d’alumnes de l’Escola Superior de Disseny de València. El jurat va tindre en compte aspectes com que la decoració de l'establiment estaguera en consonància amb la celebració de les festes de Nadal, a més de criteris com ara la decoració de façana i accessos a l'establiment, l’ambientació interior de la botiga o l’ús de materials reciclats.

    Paco Salom, regidor responsable de l’àrea de Comerç i Promoció Econòmica, ha donat personalment l’enhorabona als empresaris per la tasca i l’esforç invertit per oferir el millor de sí mateixos a les veïnes i veïns de Carcaixent. “Sabem que preparar els aparadors per a Nadal és una tasca extra que s’ha de posar en valor i el concurs d’aparadors és una bona iniciativa per a que tots puguen conèixer-la”, ha afegit Paco Salom. També ha volgut destacar que l'objectiu de l'actual Equip de Govern és fomentar el comerç local donant continuïtat a propostes com esta, però també creant-ne de noves que començaran a posar-se en marxa durant els pròxims mesos.

    Subir