elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Ral·li humorístic inicia aquest cap de setmana els seus actes amb record de participació

El Ral·li humorístic inicia aquest cap de setmana els seus actes amb record de participació
  MÁS FOTOS
  El Ral·li humorístic inicia aquest cap de setmana els seus actes amb record de participació - (foto 2)

  El 49é Ral·li humorístic de Carcaixent comença demà divendres de vesprada amb la coneguda com a “Prova d’Inscripció”. En aquesta ocasió els participants han de dur a terme una recreació imaginada dels inicis d’aquesta festa que enguany ha superat el miler de participants. La “Prova d’Inscripció” tindrà lloc a partir de les 19h a la zona d’aparcament de l’estació de trens de Carcaixent i s’allargarà fins poc abans de mitja nit. Durant el desenvolupament de les proves i al finalitzar les mateixes hi haurà discomòbil per amenitzar l’acte.

  En l’edició de 2015 participaran una vintena de cotxes que realitzaran el gros de les proves el primer cap de setmana d’octubre. Un dels actes més esperats és la “Cavalcada del Ral·li” del divendres, on cada equip participant prepara el seu cotxe segons la temàtica elegida i desfilen pels carrers de Carcaixent, demostrant grans dosis d’imaginació i humor. El ral·li humorístic finalitza amb la coneguda com “Prova Final” el diumenge per la vesprada, a la qual assisteix més d’un miler d’espectadors, i que s’ha convertit en un esdeveniment que desperta molt d’interès gràcies a les actuacions dels participants.

  En paraules de l’organització, “Volem que la gent conega la nostra festa. Estem parlant d’una tradició que porta pràcticament 50 anys fent-se al nostre poble. Són generacions i generacions les que han disfrutat del Ral·li i l’any que ve celebrem les bodes d’or. Esperem superar tots els índex de participació i tot sembla que així serà”. El regidor de Joventut, Natxo Escandell, també ha manifestat l’interès que té el nou govern municipal per donar-li un major impuls a aquesta festa “Sens dubte, és una de les festes més caracterísitiques de Carcaixent i hem de treballar per a que se li Puga reconèixer el seu interès més enllà de la nostra localitat”.

  Concert de festes

  Hui s’ha publicat quin serà el cartell per al concert de Festes. Aquest any estarà composat pel grup català Buhos, que faran a Carcaixent el seu últim concert al País Valencià, el grup de la Marina, Smoking Souls i Leukoners, formació carcaixentina que va ser triada de la borsa de grups locals posada en marxa des de l’Ajuntament. Després, com a fi de festa, actuarà el DJ Biano.. El concert tindrà lloc el proper 10 d’octubre a partir de les 22:30 al parc Navarro Daràs i l’entrada és gratuïta.

  Subir