elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Es presenta l’oferta gastronòmica per a la Fira Modernista

Es presenta l’oferta gastronòmica per a la Fira Modernista
  MÁS FOTOS
  Es presenta l’oferta gastronòmica per a la Fira Modernista - (foto 2)
  Es presenta l’oferta gastronòmica per a la Fira Modernista - (foto 3)

  Este matí s’ha fet al Palau de la Marquesa l’acte de presentació de la Mostra Gastronòmica de la Fira Modernista on els diferents restaurants i bars de Carcaixent han exposat les tapes i menús que han creat exclusivament per a este cap de setmana. Els hostalers, caracteritzats amb indumentària de principis de s.XX, han presentat les les seues propostes gastronòmiques amb una degustació del que podran trobar-se els visitants durant el cap de setmana.

  Durant la Fira Modernista van a habilitar-se dos espais gastronòmics diferenciats. Per una banda, “La Plaça de la Tapa” on els hostalers que participen oferiran tapes a 1’50€ i, per altra banda, l’anomenat “Espai Gastronòmic” que comprendrà des de la prolongació del Passeig, el mateix Passeig i Julià Ribera on els bars, restaurants i altres comerços oferiran també tapes i menús especials. Tant a la web de www.carcaixentmodernista.com com als diferents punts d’informació ubicats en el Magatzem de Ribera i al Passeig es podrà consultar tota l’oferta disponible.

  L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha recordat que una de les motivacions fonamentals de la Fira és donar a conèixer valor patrimonial, social i cultural de Carcaixent “però especialment aprofitar l’esdeveniment per dinamitzar social i econòmicament la ciutat”. Per este motiu, ha agraït l'esforç que han realitzat els bars, restaurants i altres negocis d’adaptar els seus menús a la temàtica modernista i oferir menús diferents i molt atractius tant per als visitants com per als mateixos veïns i veïnes de Carcaixent

  A les 19:00 hores del divendres 10 de juny s’obrirà l’anomenada Plaça de la Tapa, l’espai gastronòmic i el mercat d’artesans. A les 20:00 hores, una persona caracteritzada de Julià Ribera realitzarà un discurs d’inauguració de la Fira Modernista i, per finalitzar el dia, a les 22:30 hores, en l’escenari ubicat al carrer Julià Ribera tindrà lloc el recital de poesia “Carcaixent i Dolces”, un espectacle de paraula, música i imatge en homenatge al paisatge del horts preparat pel poeta Josep Piera.

  Subir