5 de diciembre de 2020 5/12/20

L’Alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, dóna la benvinguda als becaris del programa La Dipu et Beca

L’Alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, dóna la benvinguda als becaris del programa La Dipu et Beca  - (foto 1)
  • El programa ha concedit enguany 62 beques dividides entre els mesos de juliol i agost intentant arribar al major nombre de joves

L’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, ha rebut este matí al seu despatx els 31 becaris seleccionats pel programa La Dipu et Beca que recolzaran durant este mes de juliol el personal dels diferents departaments de l’ajuntament.

Durant la seua intervenció, Lola Botella ha expressat la seua alegria pel fet que tanta gent s’haja vist beneficiada d’esta beca. “M’alegra veure com cares joves treballen colze amb colze amb les més experimentades de l’ajuntament per fer un poble millor”, ha declarat l’edil. A més, l’alcaldessa ha animat als becaris a aprendre tot el que puguen dels seus tutors i a fer la seua feina “amb les majors ganes possibles”. Per últim, els ha deixat les portes obertes de l’ajuntament i del seu despatx “sempre que algú ho necessite”.

El programa La Dipu et Beca, promogut per la Diputació de València, ha ofertat este any a l’Ajuntament de Carcaixent un total de 62 places dividides entre els mesos de juliol i agost. Unes places que han estat cobertes per estudiants universitaris i de formació professional, la majoria d’ells del poble, amb un sou brut de 500e al mes per mitja jornada de treball.

Subir