elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament de Carcaixent posa en funcionament un nou portal d’ocupació

    L’Ajuntament de Carcaixent, a través del centre de Promoció Econòmica, ha posat en funcionament el portal d’Ocupació Portalemp. Un servei gratuït d'intermediació laboral que l’Ajuntament posa a disposició de les empreses per a que gestionen i publiquen les seues ofertes de treball per facilitar la tasca reclutament de candidats. Tots aquells usuaris que desitgen formar part del portal i poder accedir a les ofertes de feina publicades, hauran de donar-se d’alta com a demandant de forma online i emplenar el seu currículum. La inscripció pot fer-se a través de la pròpia pàgina o en les oficines del Centre de Promoció Econòmica de Carcaixent.

    Esta nova pàgina web substituirà a l’actual base de dades que tenia el centre de Promoció Econòmica i permetrà als usuaris actualitzar el seu currículum immediatament i comprovar l’estat de la seua candidatura. Una vegada l’usuari estiga donat d’alta com a demandant, podrà inscriure’s en totes aquelles ofertes del seu interès que estiguen obertes. D’esta manera, és el propi usuari el que tria les ofertes i no els tècnics del centre, novetat que segons han explicat des del Centre de Promoció Econòmica, agilitza el procés i permet un actitud proactiva i autònoma de recerca de feina,

    El nou portal d’ocupació inclou, a més, una sèrie d’apartats amb informació actualitzada per a persones que estan en procés de buscar treball. Així, a banda de les últimes notícies en matèria d’ocupació, els usuaris podran trobar normativa, enllaços útils i consells que els poden ajudar en aspectes més concrets com, per exemple, com afrontar una entrevista de feina o les diferents modalitats de contracte. Portalemp disposa també d’un espai anomenat “Racó de l’emprenedor” amb eines i informació útil alhora de posar en funcionament un negoci o impulsar-lo. En quant a les empreses també tenen reservat un espai específic on, a banda de publicar ofertes de feina, poden trobar informació del seu interès referent a bonificacions, ajudes i normativa.

    Per poder facilitar el procés d’inscripció, des del Centre de Promoció Econòmica van a impartir uns tallers dirigits per explicar el procediment per donar-se d’alta i com traure la màxima utilitat al portal. Per poder inscriure’s als tallers es pot fer per telèfon en els números 962457671 o 962457668 o, bé, acostar-se a les oficines de Promoció Econòmica en el carrer Marquesa de Montortal 54.

    Subir