elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament de Carcaixent i el Centre Comercial Ribera del Xúquer posen en marxa el “Pla Emprende”

L’Ajuntament de Carcaixent i el Centre Comercial Ribera del Xúquer posen en marxa el “Pla Emprende”
  • Hui s’ha presentat la iniciativa que premiarà la innovació i l’emprenedoria a través de dos categories de premi

L'alcalde de Carcaixent, Francesc Salom, ha presentat este matí junt a la responsable de Marketing del Centre Comercial Ribera del Xúquer, Laura Ciccia, la posada en marxa a la localitat del Pla “Emprende Valencia”. La iniciativa té com a finalitat la creació d'ocupació i el desenvolupament d’empreses innovadores, fomentant l'esperit emprenedor entre aquelles persones que tinguen una visió de futur encaminada a llançar el seu propi negoci.

L'impulsor d’esta iniciativa per a la Comunitat Valenciana és el Centre Comercial Ribera del Xúquer, qui juntament amb l'Ajuntament de Carcaixent i altres entitats i institucions locals, col·laboren per a l'ajuda i foment a l’emprenedoria a la ciutat.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha recordat que un dels principals objectius de l’actual Equip de Govern és el foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació, objectius que comparteix amb la iniciativa “Emprende Valencia”. També ha mostrat la seua satisfacció per haver sigut Carcaixent la localitat escollida per a dur-la a terme, “tot suma, i qualsevol iniciativa que ens porte a crear llocs de feina és molt ben rebuda”, ha explicat. A més, ha animat a tots els emprenedors a presentar les seues propostes i aprofitar les oportunitats que els ofereix el concurs.

La iniciativa consisteix en premiar la innovació i l'emprenedoria a través de dues categories de premis. D'una banda, "Categoria Emprenedoria" en què es premiarà els projectes de negoci més innovadors de cada regió o a empreses de recent creació. I, en segon lloc, la "Categoria Local Comercial" per als negocis locals, empreses de retail, franquícies i qualsevol comerç o servei susceptible d'instal·lar-se en centres comercials. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa la seva idea o empresa.

El concurs Emprèn és una iniciativa de responsabilitat social corporativa de CBRE Global Investors, gestora d'actius immobiliaris d'àmbit interna-cional, que també es desenvoluparà simultàniament a les ciutats de Logroño, Salamanca, Vitoria i Tarragona. CBRE Global Investors oferirà als premiats en la segona categoria la possibilitat d'instal·lar el seu negoci a Ribera del Xúquer i a la resta dels centres comercials que participen en aquesta edició.

Subir