elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament de Carcaixent i Caixa Popular treballaran per ajudar els emprenedors

  • Les dos entitats han signat este matí un conveni de col • laboració per a la concessió de microcrèdits

L'alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella i Miquel Micó, coordinador de zona de l'entitat Caixa Popular-Caixa Rural CCV han signat este matí un conveni de col·laboració que té com objectiu principal la creació de projectes emprenedors i d’autoempelament a través de la concessió de microcrèdits.

L’Alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, ha destacat que este tipus d'iniciatives són necessàries. "Nosaltres sempre anem a treballar per a afavorir este tipus projectes. És importantíssim que treballem entre tots per a poder tirar endavant. Iniciatives com la que ens ocupen hui amb Caixa Popular, són un clar exemple que podem anar tots de la mateixa mà. L'objectiu és donar eixida a totes aquelles xicotetes idees o projectes perquè puguen convertir-se en una gran empresa en un futur".

Per la seua part Miquel Micó coordinador de zona de Caixa Popular ha destacat la necessitat d’estos projectes davant la situació econòmica que travessem “En Caixa Popular som conscients de la importància que té en el teixit social i econòmic de les poblacions la generació i recolzament de projectes emprenedors i d’autoempleament i la necessitat d’oferir vies de finançament per a aquelles persones que vulguen desenvolupar un d’estos projectes, per este motiu oferim a este col·lectiu una alternativa de finançament mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors”.

Per a la concessió d’estos microcrèdits serà necessari que la proposta arribe a l’entitat a través de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Carcaixent. Els beneficiaris d’estos microcrèdits seran microempreses o persones físiques, que pensen obrir un negoci de caràcter comercial o empresarial en l’àmbit geogràfic de Carcaixent, així com ciutadans i ciutadanes d’esta localitat que tinguen previst iniciar activitat en un altre municipi en el qual haja establida una oficina de Caixa Popular.

També poden acollir-se a ells les empreses de recent creació que desenvolupen la seua activitat a la població o la gerència de la qual siga d’esta població.

L’ import d’estos microcrèdits suposarà fins al 95% de la inversió a realitzar, amb un màxim de 25.000€. el finançament es destinarà, exclusivament, al foment de l’autoempleament i a la inserció socio-laboral del beneficiari/a. El termini d’estes operacions és fins a 5 anys, amb possibilitat de carència fins a 6 mesos.

Subir