elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comencen les obres en el Mercat per a traslladar les oficines de la OMIC

Comencen les obres en el Mercat per a traslladar les oficines de la OMIC

    Esta setmana han començat les obres al Mercat Municipal per al trasllat de les oficines de la OMIC (Oficina Muncipal d’Informació al Consumidor) dins del mateix recinte. Concretament, van a eliminar-se les barreres arquitectòniques i adaptar les instal·lacions actuals per poder allotjar les oficines d’informació al consumidor que actualment es troben a la Plaça Miguel Hernández. Este és un dels projectes que formen part de Pla d’Inversions Financerament sostenibles de la Diputació de València i tindrà un cost de 94.744,34€.

    El trasllat de les oficines d’informació al consumidor pretén optimitzar els recursos i espais municipals disponibles al mateix temps que es busca donar un millor servei a la ciutadania. En paraules de l’alcalde de Carcaixent i responsable de l’àrea de Promoció Econòmica Paco Salom, “el nostre objectiu és potenciar l’eix comercial que representa el Mercat Municipal alhora de fomentar el comerç a Carcaixent. Volem convertir el Mercat en un edifici ple de vida i que siga punt de referència per a tots els consumidors i venedors”.

    El Pla d’Inversions de la Diputació de València compta amb una injecció econòmica de 71'2 milions dels quals a Carcaixent, pel seu nombre d’habitants, li corresponen 739.594,44€. Per a la selecció dels projectes l’Equip de Govern va demanar la col·laboració de tots els grups municipals per a que proposaren les seues idees i consensuar entre tots en què anaven a emprar-se les ajudes. Altre dels projectes destacats i que ja està adjudicat és el Parc Caní de la zona de Gaianes, per la qual cosa s’espera que puguen començar els treballs d’adequació dels terrenys en breu.

    Dins dels projectes concedits pel Pla d’Inversions de la Diputació de València també està prevista l’ampliació del recinte del Cementeri Municipal i la millora en l’accessibilitat a les instal·lacions ja que actualment no estan condicionades per a persones amb mobilitat reduïda. Per altra banda, la resta dels projectes aprovats van destinats, majoritàriament, a la millora dels paviments de la via pública i reparacions en edificis municipals com el Camp de Futbol, escoles públiques o l’Auditori de les Dominiques.

    Subir