elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Carcaixent fomenta l’ocupació juvenil amb un curs de comerç online

    La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Carcaixent, en col·laboració amb el SERVEF i l’Institut Valencià de la Joventut, ha organitzat un curs de comerç online. Este curs va dirigit a joves, entre 18 i 35 anys (ambdós inclosos), que pensen muntar un negoci on line o ja el tenen i volen rellançar-lo. L’edat màxima de 35 anys és la referència per a obtindre el certificat d'assistència al curs; no obstant, s’hi poden inscriure persones interessades majors d’esta edat, simplement no se’ls podrà atorgar el certificat. El plaç d’inscripció comença el dia 23 de novembre i finalitza el divendres 27. El curs, que tindrà lloc entre entre el 2 i 22 de desembre, es tracta d’un curs inclòs al programa EMPRENJOVE posat en marxa des del Institut Valencià de la Joventut, té una durada de 50 hores, i posa a l’abast dels usuaris les ferramentes bàsiques per gestionar una plataforma de comerç online. Al programa del curs s'inclouen des dels conceptes bàsics del comerç electrònic fins els aspectes més pràctics relacionats amb les formes de pagament o ferramentes de màrqueting i publicitat per impulsar el negoci.

    Per altra banda també està desenvolupant-se des de l’àrea de Joventut un cicle de xarrades presencials en matèria d’ocupació juvenil . El dimecres passat es va celebrar la sessió introductòria sobre el programa d’assessorament i creació d’empresa de l’IVAJ. Per al dimecres 25 està prevista una xarrada específica sobre formes jurídiques i passos per a constituir una empresa i per al dia 2 de desembre, hi haurà una última xarrada que aprofondirà en el pla d’empresa, màrqueting, fiscalitat i tributació. L’assistència és gratuïta i solament es requereix inscripció prèvia en el Centre d’Informació Juvenil de Carcaixent.

    Natxo Escandell, regidor de Joventut, ha explicat que el foment de l’ocupació juvenil és una de les prioritats del nou Equip de Govern. D’aquesta manera, ha afegit que “proporcionar una proposta formativa per a poder autoocupar-se és una alternativa de la que han de poder desposar tots els joves”. No obstant, sí que ha volgut destacar que des de l’àrea de Joventut com des de l’Ajuntament es continuarà treballant per crear llocs de feina per a que els joves no hagen de buscar feina a milers de quilòmetres de distància.

    Subir