25 de febrero de 2020 25/2/20

Carcaixent dedica les XIII Jornades literàries als seus autors contemporanis

  L'Ajuntament de Carcaixent dedicarà la 13 edició de les Jornades Literàries als autors contemporanis de la ciutat. Un cita que se celebrarà del 6 al 14 de maig amb el lema "Carcaixent Literària: Els nostres autors de la literatura contemporània"

  Com ja és habitual durant totes esta setmana s'ha organitzat una sèrie d'activitats que proposen un viatge per descobrir els noms del autors carcaixentins com ara: Vicent Pardo, Joan Carles Girbés, Vicent Sanxis, Pasqual Adrià, Enric Castelló, Conxa Rovira, David Oliver, Domènec Canet, Lluís Navarro, Salvador Lauder, Robert Cortell, Pepa Úbeda, Juanjo Prats, Francesc Adrià, Lara Cogollos o Luis J. Pérez Puig

  Les jornades s'inauguraran el dimecres dia 6 de maig a les 18:45 h amb la conferència «Carcaixent literària», a càrrec d’Enric Salom i Josep Antoni Fluixà. A continuació: Lectura de textos i conversa amb els protagonistes de les Jornades, els autors, a la Biblioteca.

  Divendres 8 a les 22:30 hores, al Teatre Don Enrique, Vetllada literària i lectura dramatitzada de Terèntius, de Juanjo Prats, per Àgora Grup de Teatre.

  Dimarts dia 12 a les a les 19 h es presentarà el projecte Experiències didàctiques «L’art en primera persona», de l’IES Arabista Ribera i «Encuentro con los libros», d’Encarna Llopis i Carmen López, serà a la Biblioteca

  La 13 edició de les Jornades Literàries finalitzaran el 16 de maig amb la presentació del poemari Hores ingrates de Robert Cortell, Premi de Poesia Ibn Jafadja, Ciutat d’Alzira 2014. Presentació a càrrec de Salvador Calatayud Giner, professor titular d’Història Econòmica de la UV. Amb la participació de Josep Antoni Fluixà i del rapsode David Vidal, a la Biblioteca.

  Subir