elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Carcaixent celebra la I Cursa Solidària de Nadal

  • Banc d'Aliments, Càritas Carcaixent i Associació Sant Vicenç de Paül seran els beneficiaris d’esta iniciativa solidària

L'Ajuntament de Carcaixent, des de la Regidoria de Benestar Social, celebrarà el proper dissabte 21 de desembre la I Cursa Solidària de Nadal . Una iniciativa que té com a principal objectiu col·laborar amb les famílies més necessitades de la nostra localitat a través de tres associacions d'ajuda : Banc d'Aliments, Càritas Carcaixent i Associació Sant Vicenç de Paül.

La cursa se celebrarà a les 11 del matí amb eixida d'Avinguda José Vidal Canet, amb un recorregut de 2,5 km aproximadament. La jornada del 21 està dirigida especialment als més menuts i joves de Carcaixent i les seues famílies per això s'han preparat diferents activitats que es realitzaran durant tot el dia.

Blanca Garrigues, regidora de Benestar social, ha demanat la col·laboració de tots “com a regidora de Benestar Social és el meu desig que esta iniciativa solidària puga tindre un gran èxit, per això vos agrairia la vostra participació. Per a participar només cal realitzar un donatiu de dos euros i portar algun aliment”.

Subir